Προετοιμασία & Παράδοση προϊόντων

Καθώς όλα μας τα προϊόντα είναι χειροποίητα & κατόπιν παραγγελίας, ο χρόνος προετοιμασίας εξαρτάται από το προϊόν και το μέγεθος της παραγγελίας.

Ο συνήθης χρόνος προετοιμασίας είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες. Μετά την αποστολή των προϊόντων μέσω ΕΛΤΑ ή courier, θα χρειαστεί 1-3 εργάσιμες για να φτάσει στα χέρια σας (ανάλογα με τον προορισμό σας και τον τρόπο αποστολής που επιλέξατε).

Συνολικά λοιπόν, συνήθως τα προϊόντα σας παραδίδονται σε 2-5 εργάσιμες από την ημέρα της παραγγελίας.

Πολιτική αλλαγών & Ακυρώσεις

  • Αλλαγές:
    • Αν δεν επιθυμείτε να κρατήσετε την παραγγελία σας μπορείτε να την επιστρέψετε μέσα σε 10 ημερολογιακές ημέρες με την απόδειξη της αγοράς. Το προϊόν πρέπει να παραδοθεί άθικτο στη συσκευασία του.Απλά ενημερώστε μας στο τηλέφωνο 24310 22488 ή στο email: info@ilovebows.gr και θα φροντίσουμε να έρθει συνεργάτης μας απο την ΕΛΤΑ courier να παραλάβει το προϊόν από εσάς, Επιστρέφουμε την χρηματική αξία του προϊόντος και όχι τα μεταφορικά. Το  κόστος αποστολής και επιστροφής είναι δικό σας.
  • Ακυρώσεις:
    • Αν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας , θα πρέπει να μας ενημερώσετε στο 24310 22488  ή στο info@ilovebows.gr εντώς 3 ωρών.

Αν το προϊόν παραδοθεί κατεστραμμένο ή χαθεί το δέμα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας και θα φροντίσουμε για την άμεση αντικατάσταση του προϊόντος.

Ασφάλεια συναλλαγών

Ελληνικά: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Αγγλικά: All payments made using the card are processed through the electronic payment platform of “Alpha e-Commerce” of Alpha Bank and uses TLS 1.2 encryption protocol encryption with 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Encryption is a way of coding the information until it reaches its recipient, who will be able to decode it using the appropriate key.

 

Τιμολογιακή πολιτική

Σε όλες τις τιμές των προϊόντων, συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24% & ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

 

Απόκλιση χρωμάτων

Ενδέχεται να υπάρχει ελαφριά απόκλιση των χρωμάτων ανάμεσα στη φωτογραφία και το προϊόν λόγω του ότι κάθε οθόνη αποδίδει διαφορετικά τα χρώματα.

 

Mεγέθη των προϊόντων

Στέκα

Small (S) 2-5 ετών
Medium (M) 5 -10 ετών
Large (L) Εφηβικό – Ενήλικες

 

Κορδέλες
0-3 μηνών (XS) 36cm ελαστικό
3-8 μηνών (S) 38cm ελαστικό
8-24 μηνών (M) 40cm ελαστικό
2-8 ετών (L) 45cm ελαστικό
Εφηβικό – Ενήλικες (XL) 50cm ελαστικό
Κορδέλες υφασμάτινες
0-7μηνών (ΧXS) 38cm ελαστικό
8-18 μηνών (ΧS) 40cm ελαστικό
2-3 ετών (S) 42cm ελαστικό
3-5 ετών (M) 44cm ελαστικό
5-8 ετών (L) 46cm ελαστικό
8-12 ετών (ΧL) 48cm ελαστικό
Εφηβικό – Ενήλικες(ΧXL) 50cm ελαστικό
Κορδέλες πλεκτές παιδικές
5-18 μηνών (S) 38cm ελαστικό
2-5 ετών (M) 42cm ελαστικό
5-10 ετών (L) 46cm ελαστικό
Κορδέλες πλεκτές εφηβικό- ενήλικα
 (S) 48cm ελαστικό
 (M) 50cm ελαστικό
 (L) 52cm ελαστικό