Προετοιμασία & Παράδοση προϊόντων

Καθώς όλα μας τα προϊόντα είναι χειροποίητα & κατόπιν παραγγελίας, ο χρόνος προετοιμασίας εξαρτάται από το προϊόν και το μέγεθος της παραγγελίας.

Ο συνήθης χρόνος προετοιμασίας είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες. Μετά την αποστολή των προϊόντων μέσω ΕΛΤΑ ή courier, θα χρειαστεί 1-3 εργάσιμες για να φτάσει στα χέρια σας (ανάλογα με τον προορισμό σας και τον τρόπο αποστολής που επιλέξατε).

Συνολικά λοιπόν, συνήθως τα προϊόντα σας παραδίδονται σε 2-5 εργάσιμες από την ημέρα της παραγγελίας.

Πολιτική αλλαγών & Ακυρώσεις

  • Αλλαγές:
    • Αν δεν επιθυμείτε να κρατήσετε την παραγγελία σας μπορείτε να την επιστρέψετε μέσα σε 10 ημερολογιακές ημέρες με την απόδειξη της αγοράς. Το προϊόν πρέπει να παραδοθεί άθικτο στη συσκευασία του.Απλά ενημερώστε μας στο τηλέφωνο 24310 22488 ή στο email: info@ilovebows.gr και θα φροντίσουμε να έρθει συνεργάτης μας απο την ΕΛΤΑ courier να παραλάβει το προϊόν από εσάς, Επιστρέφουμε την χρηματική αξία του προϊόντος και όχι τα μεταφορικά. Το  κόστος αποστολής και επιστροφής είναι δικό σας.
  • Ακυρώσεις:
    • Αν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας , θα πρέπει να μας ενημερώσετε στο 24310 22488  ή στο info@ilovebows.gr εντώς 3 ωρών.

Αν το προϊόν παραδοθεί κατεστραμμένο ή χαθεί το δέμα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας και θα φροντίσουμε για την άμεση αντικατάσταση του προϊόντος.

Ασφάλεια συναλλαγών

Ελληνικά: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της τράπεζας Πειραιώς.

Αγγλικά: All payments made using the card are processed through the secure environment of Piraeus bank.

Τιμολογιακή πολιτική

Σε όλες τις τιμές των προϊόντων, συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24% & ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Απόκλιση χρωμάτων

Ενδέχεται να υπάρχει ελαφριά απόκλιση των χρωμάτων ανάμεσα στη φωτογραφία και το προϊόν λόγω του ότι κάθε οθόνη αποδίδει διαφορετικά τα χρώματα.